Om Christophe

Jag heter Christophe Achouiantz och är, bland annat, Lean/Agile Coach, public speaker, fantasy och rollspel geek, far till två pojkar och fransman.

 

Vad drivs jag av?

I varje verksamhet ser jag duktiga och drivna människor som kämpar mot systemet för att kunna leverera något bra, något att bli stolt över. Med den press som finns idag, och utan rätt verktyg, kunskap eller mindset, kan detta bli lönlöst, till och med förödande. 

Jag vill göra skillnad för dessa personer! Jag vill att alla kan ska kunna lyckas och vara stolta över sitt arbete! I min roll som Lean/Agile coach brinner jag för att förbättra det dagliga jobbet så att var och en får tid att fokusera, vara kreativ och skapa värde.

Med Betterify har jag skapat den plattform jag behöver för att göra detta.

 

Min erfarenhet

Min IT-resa började som nätverksingenjör 1998 och efter sju utmanande år som utvecklingschef i en start up (där jag axlade alla roller mellan Javautvecklare och produktägare) bestämde jag 2007 att dela med mig av min erfarenhet och mina misstag genom att bli Agile coach. På senare tid har jag också skaffat mig kunskap och erfarenhet inom Lean för att offerera en komplett Lean/Agile kompetens. Sedan dess har jag har jobbat exklusivt som Lean/Agile coach med en stor blandning av företag. Från stora privata och offentliga bolag till mindre företag och start ups. Här är några jag hjälpt med förbättringsarbete: Sandvik, Telenor, Ericsson, Netwise, Nordea, Svenska Spel, Pensionsmyndigheten, ABB, Exportkreditnämnden.

 

Du hittar mer om mig här på LinkedIn.